•  

  Un dels guardons de la 14ª edició dels Premis de Disseny Gràfic Espanyol ANUARIA (2009), en la categoria "llibre, memòria o disseny editorial" ha anat a Atipus, S.L. (www.atipus.com) per la concepció de les tres col·leccions de llibres per a adults de Pabst & Pesch (Balearica, Pfade i Corriols).

  El jurat ha premiat un disseny editorial en el qual ha primat la creació d'una imatge de marca, tot valorant la necessitat de crear una imatge comuna per a totes les seves col·leccions, clara, concisa i identificable, que atribueix un color a cadascuna d'aquestes col·leccions (www.anuaria.com/index.php?md=premis&accio=infopremis&id_categoria=10&edicio=2009).

  Enhorabona als excel·lents dissenyadors d'Atipus!

  Clàudia PESCH

   


  votre commentaire
 • Així doncs, dir juny va estar massa optimista? Bé, aquells entre vosaltres que marxeu de vacances tard encara ho podreu fer amb un llibre de P&P (en alemany!) sota el braç.

  Contiunarem informant...

   

  Per satisfer aquells de vosaltres que marxeu aviat, cito els sis "pesos pesants," sis "clàssics moderns" apareguts enguany i l'any passat, que va recomanar en Robert Saladrigas al darrer suplement de cultura del diari La Vanguardia (cultura/s #367):

  1) Árbol de humo de Denis Johnson (Mondadori, 2008);

  2) Revolutionary Road de Richard Yates (Proa, 2008);

  3) Elegia per un americà de Siri Hustvedt (Empúries, 2009);

  4) Indignació de Philip Roth (La Magrana, 2009;

  5) Una benedicció de Toni Morrison (ara, 2009); i

  6) Comença la nostra història. Contes antics i nous de Tobias Wolff (La Magrana - RBA, 2009).

   

  Passeu-ho bé!

  Clàudia Pesch


  votre commentaire
 • El proppassat dijous dia 21 vaig assistir a la presentació de dos nous llibres publicats a la Biblioteca Global de l'Editorial Fonoll. M'agraden tant la traducció que fa Pepa Rosiñol del Deadeye Dick de Kurt Vonnegut, publicat l'any 1982 i traduït ara com El bala perduda (www.editorialfonoll.cat/detall.aspx?id=79), com el segon llibre que publica Abel Cutillas.

  És cert que en aquesta nova obra, La mort de Miquel Bauçà, l'autor cau en alguns excessos. Té el mèrit, però, de parlar d'un dels grans autors contemporanis en llengua catalana, ben poc llegit (www.editorialfonoll.cat/detall.aspx?id=78).

  Enhorabona!


  votre commentaire
 • Benvolguts:

  després de tenir-vos esperant tant de temps i de no haver pogut presentar-vos cap títol per Sant Jordi, podem anunciar-vos, sense gaire por d'equivocar-nos, que durant el mes de juny (d'enguany!) treurem els primers llibres al carrer.

  Encara us hem de demanar una miqueeeeta de paciència...

  C.P.


  votre commentaire
 • Els companys de Sexto Piso (www.sextopiso.com) tot just han publicat en castellà una obra cabdal de l'escriptor nord-americà William Gaddis (1922-1998), la seva cinquena - i pòstuma - novel·la "Agapē Agape."

  Es tracta del llibre sobre la pianola i la mecanització de l'art que Jack Gibbs, personatge de la novel·la "JR." del mateix autor, havia tractat vanament d'acabar. Poques vegades gaudireu tant d'unes disquisicions només en aparença teòriques, proferides amb molt de sarcasme per un malalt al seu llit de mort.


  votre commentaire


  Suivre le flux RSS des articles de cette rubrique
  Suivre le flux RSS des commentaires de cette rubrique